Jurnalist -si- PR-ist, o noua editie PR Tea

Relatia dintre specialistii in relatii publice si jurnalisti este una fragila. Persoana care se ocupa de mentinerea unei relatii cu mass-media trebuie sa fie mereu disponibila si sa raspunda solicitarilor jurnalistilor in cel mai scurt timp.

Uneori, nu merge. Uneori, informatiile necesare nu pot fi stranse in timp util. Atunci apar discutiile

Aceasta este o problema indelung dezbatuta, dar de fiecare data separat. Ce-ar fi sa o privim dintr-o perspectiva comuna? Sa nu mai discutam in termeni opusi, ci sa incercam sa vedem care sunt nevoile si cerintele fiecarei parti? Unde greseste unul, unde greseste celalat? Care este relatia ideala PR-ist – jurnalist?

Pentru a-ti raspunde la aceste intrebari si multe, multe altele, i-am invitat pentru tine pe Hortensia Nastase (PR Director Lowe PR) si Razvan Ionescu (redactor- sef Cotidianul).

Asa ca vino alaturi de noi, miercuri, 28 mai, orele 19:00 in Sub_Carturesti (Str. Arthur Verona, nr.13), pentru o noua editie PR Tea cu tema “Doua fatete ale aceleasi probleme. PR-istul si Jurnalistul

PR Tea este un eveniment marca PRIME Romania, Asociatia Europeana a Studentilor la Relatii Publice si Comunicare, organizat cu sprijinul Carturesti, Polirom, Sapte Seri, Smart FM, Student FM, Studentie.ro, Metropotam, IQads, Wall-Street & 9AM.

Subiectul e fierbinte, ceaiul de asemenea… tu vrei sa fii la curent cu cele mai noi tendinte in PR? Inscrierile pentru aceasta editie se fac in perioada 20-27 mai, pe adresa prtea_inscrieri@yahoo.com. Mai multe detalii despre eveniment pe blogul PR Tea http://www.prtea.wordpress.com

Advertisements