PR Tea merge pe International

PR-ul de peste drum – PR Internațional

Ce este PR-ul Internațional și cum se face el? Există un tipar prestabilit?

PR-ul internațional nu este departe de noi, iar distanța se micșorează pe măsură ce trece timpul. Marii jucători intră în contact cu piața noastră, agențiile românești au numeroși clienți din zona internaționalului. E și cazul unor agenții de publicitate sau PR care au filiala în România, spre exemplu: Ogilvy, Leo Burnett sau Graffiti BBDO.

I-am invitat pentru tine pe Alina Stanciu (Business Director Ogilvy PR) și Adela Rogojinaru (Conferențiar Doctor Universitatea București) pentru a vorbi despre acest domeniu.

Vino alături de noi, marți, 24 iunie, ora 19.00, la Ceainăria Cărturești, pentru o nouă ediție PR Tea după care îți vom ura o vară fierbinte de tot, distracție cât curpinde, nopți albe. Asta până în septembrie, când vom reveni cu noi subiecte de dezbatere.

PR Tea este un eveniment marca PRIME România, susținut de Cărturești, Editura Polirom, Studentie.ro, Sapte Seri, Student FM, Smart FM, Metropotam, IQAds, Wall Street & 9AM.

Subiectul e fierbinte, ceaiul de asemenea … tu vrei să fii la curent cu cele mai noi tendințe în PR? Înscrierile se fac la adresa cunoscută prtea_inscrieri@yahoo.com până la data de 23 iunie. Detalii pe www.prtea.wordpress.com

Advertisements