Citizen Act III

Eşti student?

Preocupat de partea de responsabilitate socială?

Ai multe idei şi nu ştii ce să faci cu ele?

Dacă ai dat afirmativ din cap citind cele de mai sus şi mai ai şi 2 persoane cu care poţi discuta oricând despre proiecte de CSR, atunci asta e şansa ta de a realiza un astfel de proiect, ajutat fiind de BRD.

Ce trebuie să faci? E simplu:

1. Strânge încă 2 prieteni şi completaţi până pe 15 decembrie un formular , la care ataşaţi o prezentare PowerPoint, de maxim 4 slide-uri, care să vină ca un răspuns la întrebarea competiţiei:

“Ce ar putea oferi Société Générale clienţilor, angajaţilor, acţionarilor săi, pentru a-şi îmbunătaţi activitatea în domeniul responsabilităţii sociale corporative?”

PowerPointul va fi,de fapt, schiţa proiectului de CSR pe care îl veţi realiza ulterior.

2. Fiindcă e un concurs internaţional, aşteptaţi nerăbdători până pe 3 februarie pentru a vedea dacă aţi trecut de prima etapă. Dacă da, veţi merge la sediul central Société Générale din Paris pentru a vă susţine proiectul.

3. Între 9 – 29 februarie 2009 veţi dezvolta şi un proiect online de tip “wikiblog (pe baza ideilor din prezentarea PowerPoint şi sfătuiţi de un “ambasador” – un tutore, angajat al BRD)

4. Trei echipe vor fi declarate câştigătoare, până la sfarşitul lunii martie 2009. Ce puteţi câştiga? Păi, pentru locul 1 – o excursie în valoare de 12.000; pentru locul 2 – o excursie de 8.000 euro; pentru locul 3 – o excursie de 5.000 euro.

Mai multe aici şi aici

Poţi afla toate detaliile despre Citizen Act III şi câştiga multe premii dacă vii joi, 27 noiembrie 2008, de la ora 12.30, în clădirea AGIR (Bulevardul Dacia nr 26, etaj 1, vis –a-vis de ASE).

Advertisements