Şi? Cu băncile cum lucrăm?

Domeniul bancar a fost întotdeauna perceput de cei mai mulţi dintre noi ca unul rece.

Băncile au fost până acum privite cu circumspecţie.

Încrederea pe care cetăţenii le-au acordat-o a fost foarte mică, mulţi dintre ei preferând să îşi păstreze economiile la ciorap.

pr-tea-bancar

În ultimul timp, însă, a început să se tot lucreze la imaginea băncilor. Şi se vede asta. Par a se apropia mai mult de tine, sunt mult mai umane.

Poate fi acesta efectul unui PR bancar eficient? Ce înseamnă de fapt PR bancar? Care sunt strategiile de comunicare ale băncilor şi în ce măsură sunt acestea orientate către clienţi?

Sunt doar câteva din punctele de pornire ale discuţiei de mâine seară, de la o nouă ediţie de PR Tea. Vor veni Felicia Moga (Group Program Coordinator DC COMMUNICATION) şi Cristina Mihăilă (PR Coordinator RBS România) pentru a îţi răspunde la toate întrebările.

PR Tea este un eveniment marca PRIME România, susţinut de Cărtureşti, Editura Polirom, Studentie.ro, Sapte Seri, Smart FM, Metropotam, IQAds, Wall Street & 9AM.


Înscrierile se fac la adresa prtea_inscrieri@yahoo.com până pe data de 25 martie, iar detalii poţi afla direct de pe blog www.prtea.wordpress.com

Noi te aşteptăm, ca de obicei cu un ceai cald si poftă de multe întrebari!! 🙂

Advertisements