Title (Optional)

Si a inceput 2013. In acelasi fel in care s-a terminat precedentul. Ca atunci cand pe la doispce’s noaptea-ti place ceaiul cu cotlete, e clar ca o sa iti placa si dimineata.

Image

In 2012 n-am scris nimic. M-am lenevit. In 2013 vreau cel putin sa ma fortez sa scriu. Parca atunci cand nu le ai nicaieri, le pierzi. Si eu pierd multe idei, energii, povesti. Dar din 2013, gata! Ma dezmortesc ca cimentul de afara, ma apuc de toate, plec in si mai multe calatorii imaginare, fac de toate. Si o sa ma gasesc peste ceva timp fara a fi facut nimic din toate aceste lucruri. Poate doar ca o sa raman chain-smoker.

Dar e prima zi din an. Ai nevoie de iluzii simpatice, deci iti propui pana la fundul sacului. Sa excelezi, oricum. Adica, asa iti spune sangele de Ploiesti. Sociopata sau people friendly, oricare din ele, atata timp cat esti la o extrema.

Si a inceput 2013. Pot sa rulez un film seara inainte de culcare, pot sa cutreier peste tot. Ii multumesc lui 2012 ca a facut sa se lipeasca muzica ceva mai mult de mine. M-am aciuat ceva mai mult pe langa ea si o simt cum creste timida si cu bun simt.

Se vede frumos afara. Sa iesim afara!

Va pup cu drag,

roxana

Advertisements